Etsitään ohjaajaa lasten urheilukouluun talvikaudelle!

Etsimme innostunutta ohjaajaa lasten urheilukouluun talvikaudelle (5.10. – 16.12.2021). Tehtävänä on toimia vastuuohjaajana 4-6 -vuotiaiden vanhempi-lapsiryhmässä. Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu ryhmän harjoitusten suunnittelu ja harjoitusten ohjaaminen. Ohjauksesta maksetaan tuntipalkka 15,90 €. Ryhmän harjoitukset ovat keskiviikkoisin Hepolan koululla. Lisäksi voit osallistua tiistain ja torstain ryhmien ohjaamiseen, joissa harjoittelee 7-13 -vuotiaita lapsia. Ohjausta on mahdollista jatkaa myös kevätkaudella.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, olet vastuuntuntoinen, liikunnallinen, kannustava ja oma-aloitteinen. Arvostamme myös aitoa innostusta ja kiinnostusta lasten liikkumisen ohjaamiseen. Ohjaajakokemus on eduksi, muttei välttämätöntä. Seuran kokeneet ohjaajat ja apuohjaajat ovat tukenasi tehtävässä.

Valitun on toimitettava nähtäväksi itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain L 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.  

Lisätietoja Sami Zerni puh. 040 5413 083. Vapaamuotoiset hakemukset 3.9. mennessä sami.zerni@gmail.com.