Toimitsijainfo

Kiitos, kun olet ilmoittautunut mukaan toimitsijatehtäviin  19/22-vuotiaiden SM-kilpailuihin Kemiin! Tältä sivulta löydät tietoa käytännön järjestelyistä kisoihin liittyen. Päivitämme sivulle aina ajankohtaisimman tiedon.

Työvuorot ja tehtävät

Oman lajiryhmäsi lajijohtajat tai kisaorganisaation jäsenet ottavat sinuun yhteyttä ja sopivat mm. työvuoroista ja tehtävistä. Kannattaa myös tutustua etukäteen kilpailuinfoon , jossa on hyödyllistä tietoa kisapäivien tapahtumista ja järjestelyistä. Myös mm. kisojen aikataulu ja ajankohtaiset kuulumiset löytyvät SM-kisasivustolta.

Esikisat

Lauantaina 1.8. Sauvosaaren kentällä järjestetään Sisuhuipentuma sekä Elokuun kisat, jotka ovat samalla esikisat SM-kisoja varten. Tällöin testataan ja varmistetaan kaikki kuntoon itse päätapahtumaan. Lajijohtajat informoivat omien ryhmiensä toimitsijoita tästä.

Turvallisuuskoulutus

Maanantaina 17.8. klo 17-19 järjestetään Sauvosaaren kentällä toimitsijoille suunnattu turvallisuuskoulutus, jonka vetää turvallisuusvastaava Seppo Kilpiäinen. Tervetuloa mukaan!

Toimitsija-asu

Kukin toimitsija saa toimitsija-asuksi kisalogolla varustetun t-paidan. Sadesään varalle toimitsijoille on varattu sade-asuja. Sää kannattaa ottaa huomioon vaatetuksessa ja varustuksessa, ja esimerkiksi t-paidan alle voi pukea pitkähihaisen paidan. Toimitsija-asua tulee pitää kisojen ajan, jotta erotumme selvästi muusta kilpailuväestä. Lajijohtajat/vastuuhenkilöt huolehtivat t-paitojen toimituksesta omalle tiimille ennen kisoja.

Ruokailu kisojen aikana

Toimitsijoille on SM-kisojen aikana varattu päivittäin lämmin ruoka ravintola Puistopaviljongissa. Lisäksi toimitsijoilla on oma taukotila ja kahvituspiste kentän huoltorakennuksen viereisessä teltassa. Ruokailut ja kahvitus on toimitsijoille ilmaista. Osalla toimitsijoista kisapäivät voivat olla pitkiä, jolloin mukaan kannattaa varata myös omia eväitä ja juotavaa.

Puistopaviljongin toimitsijaruokailu:
pe 21.8. klo 14-18
la 22.8. klo 14-18
su 23.8. klo 13-17

Koronaohjeistus

Huomioimme kisajärjestelyissä myös koronaepidemiaan liittyvät ohjeet. Tutustuthan kisasivuilta löytyviin korona-ajan ohjeisiin .

Olethan yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa:

Kilpailun pääsihteeri
Marja Salmela
marja.salmela(at)pp3.inet.fi
p. 044 2022 576

Kilpailun johtaja
Sami Zerni
sami.zerni(at)gmail.com 
p. 040 5413 083