Kesän viimeiset seurakisat 11.8. ovat perhekisat

Kesän viimeiset seurakisat pidetään Sauvosaaren urheilukentällä keskiviikkona 11.8. alkaen klo 18. Tällä kertaa koko perhe pääsee tositoimiin: lapset saavat urheilla, ja aikuiset pääsevät mittaamaan tuloksia ja ottamaan aikaa.

Lapset liikkuvat ohjaajan johdolla suorituspaikalta toiselle ikäkausiin jaetuissa ryhmissä ja toivomme vanhempien seuraavan ryhmän mukana. Jokaisella suorituspaikalla on seuran kokenut konkari ohjaamassa ja opastamassa vanhempia toimitsijana toimimisessa. Vanhemmat voivat vaihdella vuoroja, jotta vanhemmistakin mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan.

Vanhempien toimiessa toimitsijoina saamme lajit suoritettua sujuvasti ja lapsista on mukavaa, kun vanhemmat osallistuvat kisasuorituksiin.

  • Eri ikäryhmien lajit ja tarkemmat tiedot kilpailuista löytyy kilpailukalenterista.
  • Ilmoittautuminen ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen vkvkisat@gmail.com viimeistään kisaa edeltävänä päivänä tai paikan päällä puolituntia ennen kilpailun alkua.
  • Seuran jäsenille osallistuminen on ilmaista, muille osallistumismaksu 3 €/kisa. Maksu etukäteen seuran tilille FI75 5131 8940 0162 76 (viestiksi osallistujan nimi ja kilpailun pvm) tai kisapaikalla käteisellä. Jäsenmaksu alle 15 vuotiaille 7€/vuosi, jäseneksi voi liittyä milloin vain. Lisätietoa seuran jäsenyydestä löytyy tästä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kisatunnelmasta!