Kehittämistyötä ja seurasiirtoja

Seurasiirrot kuuluvat yleisurheilun syksyyn. Tänä syksynä pari urheilijaa seurastamme pyrähtää kohti uusia tuulia. Nimekkäin seuran vaihtaja on Joensuussa asuva, Kalevan Kisojen kaksinkertainen naisten 400 metrin voittaja Mette Baas, joka edustaa jatkossa Joensuun Katajaa.

Seurana olemme erittäin iloisia ja ylpeitä kaikkien urheilijoidemme menestyksestä ja jäämme mielenkiinnolla seuraamaan kasvattiemme urheilu-uran kehittymistä uusissa ympyröissä. Kaikilla seuramme urheilijoilla on tärkeä rooli osana pientä yhteisöämme ja kannustuslaulumme seuraavat heitä sinne minne tie viekin.

Veitsiluodon Kisaveikot jatkaa vahvaa työtään kasvattajaseurana. Edustus- ja kilpaurheilun rinnalla pidämme tärkeänä myös nuorisourheiluun panostamista, koska haluamme jatkossakin kasvattaa uusia huippu-urheilijoita. Kehitämme seuran toimintaa jatkuvasti pienen seuran resurssit huomioiden. Olemme mukana seuratoiminnan kehittämishankkeessa (OKM), jossa tavoitteena on edelleen vahvistaa seuran kivijalkaa eli lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoimintaa sekä tuoda uutta sykettä seuratyöhön. 

Seurastamme löytyy tilaa kaikille: harraste- ja kilpaurheilijoille, valmennustyöstä kiinnostuneille, järjestötoimijoille ja vapaaehtoisille käsipareille. Tervetuloa mukaan toimintaan!