Veitsiluodon Kisaveikot etsii kesätyöntekijöitä

Oletko liikunnallinen opiskelija ja haluat kerryttää työkokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta? Tai oletko ehkä jo varttuneempi konkari, jolla on vielä paloa liikunnan iloon ja pienten urheilijan alkujen ohjaamiseen ja kannustamiseen? Niin tai näin, me saatamme kaivata juuri sinua: hyvää tyyppiä, innostunutta lasten liikuttajaa ja tsempparia!

Etsimme yhtä tai kahta innostunutta vastuuohjaajaa kesäksi (31.5. – 13.8.2021) lasten urheilukouluihin. Ohjaamista on mahdollisuus jatkaa myös tulevalla talvikaudella.

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18–19.30 Sauvosaaren kentällä Kemissä. Työaika on 4 h/vko.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, olet vastuuntuntoinen, liikunnallinen, kannustava ja oma-aloitteinen. Arvostamme myös aitoa innostusta ja kiinnostusta lasten liikkumisen ohjaamiseen. Ohjaajakokemus ja lajituntemus ovat eduksi, muttei välttämätöntä. Ohjaajat perehdytetään työhön ja koulutetaan yleisurheiluohjaajiksi (yleisurheiluohjaajatutkinto).  

Edellytämme, että vastuuohjaajat ovat täysi-ikäisiä. Valittujen on toimitettava nähtäväksi itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain L 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.  

Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan edistämään lasten ja nuorten liikkumista! Seurassa on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua sekä harraste- tai kilpaurheilutasoilla. Valmennusryhmämme perehdyttää sinut seuran toimintaan ja ryhmien vetämiseen.

Ohjaajien palkka on 15,90 €/h. Lisätietoja Sami Zerni puh. 040 5413 083. Vapaamuotoiset hakemukset 9.5. mennessä sami.zerni@gmail.com.