Uudistuneen kentän koeponnistus

Sauvosaaren kentän peruskorjaus on juuri saatu päätökseen, mutta uudistuneet juoksuradat ja suorituspaikat on jo ehditty koeponnistaa. Ensimmäisissä saneeratulla kentällä käydyissä kilpailuissa suorituspaikat testattiin, viimeiset viilattavat huomioitiin, toimitsijat saivat harjoitusta ja yleisö pääsi nauttimaan kauniista säästä sekä kelpo tuloksista. Tästä on hyvä jatkaa kohti 21.-23.8. kilpailtavia 19/22 vuotiaiden SM-kilpailuja. 

Aurinkoisessa säässä kilpaillut junnujen Sisuhuipentuma ja aikuisten Elokuun kisat toimivat kenraaliharjoituksena tulevien nuorten SM-kilpailujen kisaorganisaatiolle ja toimitsijoille sekä järjestävän seuran urheilijoille. SM-kisoja silmällä pitäen tuntumaa kenttään ja olosuhteisiin oli hakemassa myös muutamia vierailevia urheilijoita. Kaiken kaikkiaan kilpailuihin oli ilmoittautunut noin 80 urheilijaa ja toimitsijoita kisapaikalla oli lähes toinen mokoma.

SM-kilpailut ovat pienelle seuralle iso ponnistus. Onneksi seurasta löytyy aktiivisia toimijoita, joiden lisäksi mukaan on saatu värvättyä aktiiveja muista seuroista sekä runsaasti vapaaehtoista talkooväkeä tekemään SM-kisoja elokuulle. Siitä kiitos jo nyt kaikille mukana oleville. Ilman talkootyötä ei näin suurten kilpailujen järjestäminen olisi mahdollista. 

Tulospalvelu toimii! Johan sen ilmeetkin kertovat.

Kenraaliharjoituksissa tunnelma kisaorganisaation, toimitsijoiden ja urheilijoiden joukossa oli odottavan jännittynyt. Harjoituskisat osoittivat, että SM-kilpailuihin voidaan valmistautua luottavaisin mielin, vaikka hiottavaa vielä riittääkin. Nyt otetaan loppukiri ja laitetaan hihat heilumaan. Perjantaina 21.8. kenttä on valmis ja suorituspaikat kunnossa, tarvittavat välineet saatavilla, toimitsijat koulutettu tehtäviinsä, turvallisuus huomioitu ja talkooväki tuntee tehtävänsä. Odotuksena on sujuva kisaviikonloppu, jonka mahdollistaa upea joukko vapaaehtoista seura- ja talkooväkeä.   

Toimitsijainfo-sivulle kokoamme tietoa toimitsija- ja talkootehtäviin tuleville.