Mette toivoo kotiyleisöltä kovaa kannustusta

Veitsiluodon Kisaveikkojen Mette Baas, 19 osallistuu kotikentällä, Sauvosaaren urheilupuistossa käytävissä, nuorten 19-21-vuotiaiden SM-kilpailuissa 21. – 23.8.2020 varmuudella 400 metrin juoksuun ja mahdollisesti myös 400 metrin aitoihin. Kotikisoilta Mette odottaa hyvää, rentoa ja kotoisaa tunnelmaa.

-Kotikisat on tosi mahtava juttu, kun saa valmistautua rauhassa kotona, ja myös monet sukulaiset pääsee kerrankin paikan päälle katsomaan ja kannustamaan kisoja! Mette iloitsee.

Mette on pystynyt keskittymään ja panostamaan urheiluun paremmin kuin aikaisempina vuosina, joten valmistautuminen kisakauteen on sujunut tosi hyvin. Harjoituskaudella hän on oivaltanut paljon uusia asioita, eikä mitään suurempia ongelmia ole ilmennyt. 

-Luulen, että kisoissa on varmaan ihan erilainen tunnelma, kun katsomossa on varmasti paljon tuttuja, enkä malta odottaa, että pääsen juoksemaan Kemissä. Mette tuumaa jo hivenen malttamattomana kotikisojen kynnyksellä.400 m:n sileät juoksut juostaan perjantaina ja aidat sunnuntaina. Kisojen aikatauluun voi tutustua tarkemmin tästä.