Tuu meille ohjaajaksi! Hakemukset 30.4. mennessä

Onko sinulla paloa pienten urheilija-alkujen ohjaamiseen ja kannustamiseen? Haluatko kerryttää työkokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta? Jos vastasit kyllä, saatamme kaivata juuri sinua: hyvää tyyppiä, innostunutta lasten liikuttajaa ja tsempparia!

Etsimme kahta tai kolmea innostunutta vastuuohjaajaa kesäksi lasten urheilukouluihin
ajalle 17.5.-8.9.2022. Ohjaamista on mahdollisuus jatkaa myös tulevalla talvikaudella.

Harjoitukset ovat arkisin ilta-aikaan 2 x viikossa Sauvosaaren kentällä Kemissä.
Työaika on 4,5 h/vko sisältäen treenien vedon (yhteensä 3 h/vko), suunnittelun ja valmistelut kentällä ennen ja jälkeen treenien.

Toivomme, että tulet hyvin toimeen lasten ja nuorten kanssa, olet vastuuntuntoinen, liikunnallinen, kannustava ja oma-aloitteinen. Arvostamme myös aitoa innostusta ja kiinnostusta lasten liikkumisen ohjaamiseen. Ohjaajakokemus ja lajituntemus ovat eduksi, muttei välttämätöntä. Ohjaajat perehdytetään työhön ja koulutetaan yleisurheiluohjaajiksi (yleisurheiluohjaajatutkinto).  

Edellytämme, että vastuuohjaajat ovat täysi-ikäisiä. Valittujen on toimitettava nähtäväksi itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain L 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.  

Tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan edistämään lasten ja nuorten liikkumista! Seurassa on mahdollisuus harrastaa yleisurheilua sekä harraste- tai kilpaurheilutasoilla. Valmennusryhmämme perehdyttää sinut seuran toimintaan ja ryhmien vetämiseen.

Ohjaajien palkka on 15,90 €/h. Lisätietoja Antti/040 5718 661 ja Hannu/040 5148 839. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi 30.4. mennessä vkv.yleisurheilu@gmail.com.