Saimme seuraan kehittämistukea – panostamme kesän yleisurheilukouluihin

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Veitsiluodon Kisaveikoille kehittämistukea, jonka avulla voimme kehittää seuran toimintaa. Olemme tästä kiitollisia ja tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan tämän avustuksen myötä mahdollisista kehittämistoimenpiteistä jo tulevan kesän aikana. Tarkoituksenamme on erilaisilla toimenpiteillä panostaa kesän yleisurheilukoulujen laatuun ja tavoitella nykyisin tyttövoittoisiin ryhmiin enenevässä määrin myös reippaita urheilijapoikia.

Tuen avulla pystymme kouluttamaan seuraan liki 10 uutta yleisurheiluohjaajaa, jotka ovat pääosin seuran omia urheilijoita. Uusien ohjaajien koulutuksen myötä myös syys- ja talvikauden harjoitusryhmien toimintaa voidaan vakauttaa ja kehittää entistä ehommaksi.

Kesän ryhmiä vetämään on palkattu 2 vastuuohjaajaa, joiden asiantuntevissa hyppysissä on urheilukoulujen käytännön organisointi. Heidän ja reippaiden uusien ohjaajien avulla yleisurheilukouluissa voidaan muodostaa pienryhmiä, joissa lapset ja nuoret tulevat paremmin huomioiduiksi ja heille voidaan tarjota henkilökohtaisempaa ohjausta eri lajien parissa. Poikia kannustamme mukaan suunnittelemalla erityisesti heitä inspiroivia treenikertoja, jonne totta kai kaikki yleisurheilukoululaiset ovat tervetulleita osallistumaan omien kiinnostustensa mukaisesti.

Näillä toimenpiteillä uskomme, että liikkuminen yleisurheilukouluissa on kaikille mielekästä ja pääsemme nauttimaan tekemisen meiningistä ja onnistumisen ilosta. Urheilukouluissa harjoittelua ohjaa liikunnan ilo ja oppiminen! Tavoitteenamme on, että osallistujat pääsevät nauttimaan liikunnasta, ja ohjata lapsia ja nuoria kohti liikunnallista elämäntapaa.